Foglalás
Inchide
Cazare confortabilă și modernă, într-o locație specială, la Comandău, cea mai înaltă așezare din județul Covasna.
Cele mai bune prețuri sunt disponibile
doar pe pagina noastră oficială!

Puteți solicita oricând colegului
nostru oferte personalizate!

DE CE SĂ REZERVAȚI LA NOI?

Nu trebuie să mai căutați pe internet, puteți rezerva camera direct pe site-ul nostru, la cel mai bun preț.
Camere moderne într-o locație superbă, la prețuri accesibile!
Alături de rezervare, doar pe pagina noastră de internet, puteți alege și din serviciile oferite de către societatea noastră!

Cunoașteți locația Kommando Camp!

Complexul Kommando Camp este alcătuit din trei clădiri. În clădirea centrală se află recepția și o sală de mese cu 100 de locuri, celelalte două sunt destinate pentru cazarea turiștilor, cu 22, respectiv 28 de locuri , în total 50 de locuri.
Kommando Camp dispune de 20 de camere, din care 10 cu două paturi și 10 cu trei paturi. Sunt amenajate 2 camere pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. Dotarea camerelor: baie proprie, dulap, masă de lucru, prosop, lenjerie de pat, Wi-Fi, detector de fum.

Camere în Kommando Camp

Ce vă oferă Kommando Camp?

Kommando Camp*** poate fi locația ideală pentru găzduirea evenimentelor corporative și de familie precum: conferințe, întâlniri, evenimente, team building-uri, evenimente în familie (nunți, botezuri, etc).
Activitățile și posibilitățile de recreere în zonă sunt: călărie, observatorul de urși, vizitarea muzeului, vânătoare.
Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Prin continuarea utilizării acestui site, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri. Notificare de confidențialitate Accepta